19 Şubat 2014 Çarşamba

Larissa Garden Otel

Adres: Bahcecik Mah. Ataturk Cad. No:210 Beldibi Antalya, 07985 Beldibi

Kemer'de yeralan Larissa Garden Hotel, 150 m mesafedeki plajda hususi bir alan sağlamaktadır. Otelde 2 açık yüzme havuzu, 3 su kaydırağı, turkish bath hamam ve sauna bulunmaktadır.

Larissa'nın kapsamlı odaları sıcak tonlarda dekore edilmiştir. Tüm odalarda TV, soğutma - ısıtma sistemi ve balkon bulunmaktadır. Banyoda duş ve lavabo bulunmaktadır.

[caption id="" align="alignnone" width="500"] Larissa Garden[/caption]

Otelde sunulan her-şey-dahil hizmeti kapsamında alternatifli yerli içecekler, kahvaltı ve gün ortası ile akşam yemekleri bulunmaktadır. Avrupa ve Türk mutfağı servis eden restoran, iç ve dış mekanda yemek fırsatı sağlamaktadır.

Antalya şehir merkezi otuz kilometre uzaklıktadır. Antalya Havalimanı ise otele 37 kilometre uzaklıktadır.

Otelde yeralan toplam oda sayısı: 164

Oda Seçenekleri

- 2 Yatak Bulunan Oda

Larissa Garden Hotel İşletme Bilgileri


Dış Mekan: Üstü açık dış mekan havuzu (sezonluk), Park-Bahçe-Gezi Alanı

Faliyetler: Sauna, Türk hamamı/buhar banyosu, Özel kumsal alanı

Yiyecek & İçecek: Lokanta

Hizmet Detayları: Havalimanı servisi (ücretli), Tüm gün açık resepsiyon, Bagaj muhafazası, Konsiyerj hizmeti, Çamaşırhane, Fax ve fotokopi

Genel: Emanet kasası, Asansör, Klima

Kablosuz internet bağlantısı: Otel geneli ücretsiz.

Park alanı: Ücretsiz! Otele yakın bir konumda (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz umuma açık park yeri bulunmaktadır.

Larissa Garden Hotel Tesisinin Koşulları


Otele giriş saati: Öğlen 2’den sonra

Otelden çıkış saati: 12:00 den önce

Çocuklu konaklama şartları ve ilave yatak koşulları: Ücretsiz! Şayet odadaki yataklarda kalınacak ise 1 kişilik için geçerli 6 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
Ücretsiz! Bebek yatağı kullanılıyorsa bir adet 2 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
İlave yatakta bir adet büyük çocuk veya adult için tahsil edilecek ücretin kişi başı gecelik oda ücretine oranı % 70 olacaktır.
Odadaki ilave yatak/bebek karyolası kapasitesi 1 adettir (azami).
İsteğe hususi yatak temin edebilirsiniz, şartlar otel tarafından belirlenir.
İlave masraflar otomatik olarak toplam fiyata dahil edilmez ve konaklamanız esnasında ayrı olarak ödenmelidir.

Otel evcil hayvan kabul ediyormu: Otel evcil hayvan kabul etmiyor.

Ödeme yapabileceğiniz kredi kart alternatifleri: Visa, MasterCard

Cayma Detayları: İptal ve ön ödeme koşulları oda ve anlaşma şartlarına göre farklılık gösterebilir. Rezervasyon sorumlusundan daha detaylı bilgi talep ediniz.

[divider]


Erken Rezervasyon


Larissa Garden Hotel Erken Rezervasyon dönemleri kasım ayının sonu ve mart ayının başına kadar sürmektedir. 3 Dönem süren rezervasyon dönemleri en uygun fiyatı kasım-aralık aylarında yakalayabilirsiniz. Yaz ayı yaklaştıkça fiyatlar artış göstermektedir.

Larissa Garden Hotel Rezervasyon


Acenta vasıtası ile yapmış olduğunuz rezervasyonu, lütfen oteli arayarak onaylatın.

Larissa Garden Hotel Fiyatları


Sitemizde gösterilen Larissa Garden Hotel fiyatları reklam amaçlı tur acentalarından çekilen fiyatlardır. Ücretler otelin yapmış olduğu anlaşmalar nedeniyle acentalarda farklılık gösterir. En uygun fiyatı otelden direk fiyat teklifi alarak sağlarım algısı yanlıştır.

Larissa Garden Hotel Nasıl Gidilir? Harita Uydudan Otel Konumları


[googlemap src="https://maps.google.com/maps?q=oteller&hl=tr&ll=39.368279,35.507813&spn=12.441667,23.269043&sll=39.368279,35.507813&sspn=12.441667,23.269043&t=h&hq=oteller&z=6" width="425" height="350" align="aligncenter" ]

Sitemizde bulunan Google nasıl gidilir uygulaması ile, Larissa Garden Hotel'e google yol tarifi servisi ile kolayca ulaşabilirsiniz. Google Yol Tarifi Uygulaması İçin Tıklayın

Otel Sahibi


Larissa Garden Hotel Sahibi yada yetkilisi iseniz, ücretsiz üye olarak işletmenizin sayfasında. Telefon numarası, adres, iletişim bilgilerinin düzenleyebilir, ayrıca yorumlara cevap verebilirsiniz.

"Larissa Garden Hotel Yorum, Öneri Ve Şikayetleri"


Larissa Garden Hotel’de konakladı iseniz yaşadığınız deneyimleri bizimle paylaşabilirsiniz. Dilerseniz yapmış olduğunuz şikayet ile biz ilgilenir otel yönetiminin memnuniyetsizliğinizi öğrenmesini sağlayabiliriz. Sizden sonra bu otelde konaklayacak kişilere olumlu olumsuz yorum, tavsiye ve şikayetlerinizi lütfen paylaşınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder